Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Willners

Camilla och Jonatan vann i Katrineholm

12 MAR 2012 14:37
Katrineholmstävlingen blev som vanligt färgad ljusblå av Nykvarn, snart mer kända för ljusblått än fotbollsklubben Manchester City.
  • Skapad: 12 MAR 2012 14:37

18 skyttar från klubben i Katrineholm i söndags.

Tävlingspremiär för Oscar Nossborn i HK 21 och Petra Gingborn i DK 21, det gick jättebra för dem. Liksom för de flesta av våra skyttar. Juniorerna hölls sig väl framme. Seger för Zakk Nossborn i HK 10, Jessika Gingborn DK 13, Alice Janthe i DK 10 och Clara Lindskog i DF 10 och Jonatan Andersson i HF 21, före Nyköpings landslagsskytt Björn Jansson, andraplats för Alexander Lindskog i HK 10, Mac Aräng Willners i HF 13, Simon Olander Åhlund i HF 16 och Kajsa Gingborn i DF 16, tredje för Malte Olander Åhlund i HF 13 och Douglas Lindqvist i HK 10.

 

Seniorskytten Camilla Gingborn går från klarhet till klarhet, efter en trevande inledning så avslutande hos mycket starkt och kunde enkelt vinna i DK 21 bla före systern Petra. HK 21 vanns av Kalle Puman Eskilstuna och där en bit längre ner vi kunde finna Oscar Nossborn, Peter Janthe och Mattias Lindskog men som alla visar framsteg. Tillfällig formsvacka på Kaarina Savliuoto ger henne en andraplats efter landslagsskytten Elin Köttström, Finspång.

Kommande helg deltar föreningen i Senior-SM i Bollnäs med åtta skyttar, där de främsta placeringsmöjligheterna innehas av junioren Jonatan Andersson som är farlig även i seniorklassen, Kaarina Saviluoto i DF 21, som innehar säsongen fjärde bästa resultat i rankingen och Camilla Gingborn som tävlar i både DK50 och DK 21 och har bra möjligheter i båda klasserna. Vi deltar med två lag, fristil och klassiskt, där fristilslaget bedöms ha en realistisk möjlighet till medalj.

Skribent: Cenneth Åhlund

Sörmlandsidrotten

SISU

 

Nykvarns Bågskyttar siktar på framtiden

vill ni ha reklamplats, kontakta oss 0708-103 133

 

    

Book an appointment with Nykvarn BK

 

Postadress:
Nykvarns BSK - Bågskytte
Högfeldt, Svarttorp 7
15395 Järna

Besöksadress:
Bågskyttelokalen, Holländarevägen 4(ingång på bortre gavel)
15530 Nykvarn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: cenneth.ahlund@bagsk...

Se all info